Paardrijlessen

Annemiek heeft in haar carrière heel veel verschillende paarden gereden. Het begon bij de stal van haar ouders, de Margaretha Hoeve, waar ze zowel spring- als dressuurpaarden reed. Later heeft ze nog meer paarden gereden bij de handelsstal van familie Kasselmann en Herr Koschel in Duitsland.

Annemiek geeft al meer dan vijftien jaar paardrijlessen en in Duitsland heeft zij zich hierin gespecialiseerd. Zij heeft uiteraard ervaring in het geven van les in het Duits en Engels. Op dit moment geeft ze les aan jong en oud, voornamelijk in de regio West Brabant. Met regelmaat keert Annemiek weer terug bij de heer Koschel in Hagen am Teutoburger Wald in Duitsland om weer bij te leren.

De unieke lesmethode van Annemiek

Omdat Annemiek zo veel verschillende paarden vanuit verschillende stallen heeft gereden, heeft ze veel ervaring opgedaan in het volgen van diverse trainingen. Ook leerde ze van de hoogopgeleide instructeurs hoe zij lesgaven en hier heeft ze haar eigen methode van paardrijlessen op ontwikkeld. Annemiek geeft vooral veel aandacht aan de basis om vanuit dit punt naar een wedstrijdniveau toe te gaan. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is: een blij paard en een blije ruiter!

Ze is gediplomeerd instructeur voor ruiters en amazones in de breedte- en wedstrijdsport.
Mocht je geïnteresseerd zijn in een les, neem dan gerust contact op.

Prijzen van paardrijlessen bij Annemiek

Annemiek hanteert vaste prijzen voor haar paardrijlessen. Haar standaardprijzen gelden voor locaties in West-Brabant. Buiten deze straal geldt dat er nog €0,28 per kilometer wordt berekend bovenop de prijs per halfuur, drie kwartier of uur. Neem contact op met Annemiek via onderstaand formulier om afspraken te maken voor paardrijlessen.

    Hoe lang wil je de les boeken?

    Waar wil je de les volgen?

    Wanneer wil je de les volgen, heb je al ervaring of zijn er andere zaken om rekening mee te houden?